Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Gebakken hele eieren in kruidensaus

Ingrediënten voor Gebakken hele eieren in kruidensaus

8 eieren
verse kruiden (basilicum, peterselie, bieslook)
1 ui, gesnipperd
2 dl. slagroom (ongeklopt)
olijfolie
1 dl. witte wijn
2 eetlepels witte balsamico-azijn
zout
peper

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.5 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Lidl

Laatste wijziging: 
28 nov 2019

Hoe maak je Gebakken hele eieren in kruidensaus

Kook de eieren tot ze hard zijn en laat schrikken onder koud water.
Pel de eieren en maak ze droog.
Verhit een flinke laag olijfolie in een koekenpan en bak hierin de eieren goudbruin, haal ze daarna uit de pan.

Fruit de ui kort in dezelfde pan, voeg 1 eetlepel extra olijfolie toe. Blus af met de azijn en laat dit verdampen. Voeg vervolgens de wijn toe en laat tot de helft inkoken. voeg de room toe en laat nogmaals inkoken. Breng op smaak met zout en peper. Neem een handje kruiden, hak ze grof. Voeg vlak voor het serveren de kruiden en de eieren toe. Laat goed warm worden.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.