Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Gebakken hele eieren in kruidensaus

Ingrediënten voor Gebakken hele eieren in kruidensaus

8 eieren
verse kruiden (basilicum, peterselie, bieslook)
1 ui, gesnipperd
2 dl. slagroom (ongeklopt)
olijfolie
1 dl. witte wijn
2 eetlepels witte balsamico-azijn
zout
peper

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Lidl

Hoe maak je Gebakken hele eieren in kruidensaus

Kook de eieren tot ze hard zijn en laat schrikken onder koud water.
Pel de eieren en maak ze droog.
Verhit een flinke laag olijfolie in een koekenpan en bak hierin de eieren goudbruin, haal ze daarna uit de pan.

Fruit de ui kort in dezelfde pan, voeg 1 eetlepel extra olijfolie toe. Blus af met de azijn en laat dit verdampen. Voeg vervolgens de wijn toe en laat tot de helft inkoken. voeg de room toe en laat nogmaals inkoken. Breng op smaak met zout en peper. Neem een handje kruiden, hak ze grof. Voeg vlak voor het serveren de kruiden en de eieren toe. Laat goed warm worden.

Je tip of commentaar