Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Röstitaart

Ingrediënten voor Röstitaart

1 zak rösti
3 tomaten
1 prei
125 gram geraspte kaas
2 eieren
2 ons Gerookte spek
1/2 theelepel paprikapoeder
5 eetlepel room

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4.2 (2 stemmen)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Röstitaart

Rösti vantevoren wat laten ontdooien. Prei in ringen snijden en tomaten in stukjes. Spek uitbakken in koekenpan en vervolgens rosti, prei tomaat, paprikapoeder, peper en zout toevoegen. 5 minuten bakken.

Eieren losroeren met room.
Rostimengsel in ingevette ovenschotel scheppen en eimengsel erover gieten. Geraspte kaas erover.

Oven voorverwarmen op 200ºC en schotel in het midden van de oven 30 minuten bakken.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar