Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Chocolade rotsjes

Ingrediënten voor Chocolade rotsjes

150 gram melk of pure chocolade reep GV
75 gram rice crispies

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Chocolade rotsjes

Chocola smelten in de magnetron (1 -2 minuten, af en toe roeren) of au bain marie (kokend water in een pan, kleiner pannetje erin)

De chocola mag niet koken!

Telkens de rice crispies door de chocola halen en op een bakplaat met bakpapier leggen

Goed af laten koelen

Ook lekker met pinda's!

Reacties

Door Bezoeker op ma, 19/09/2011 - 19:44
Hallo, waar kun je rijstcrispies kopen? Al diverse winkels gehad maar tot nu toe niet gevonden.

Je tip of commentaar