Ingrediënten voor Chinese bieflapjes met champignons
500 gram bieflappen in reepjes,
1 uitgeperst teentje knoflook,
1 eetlepel sojasaus (glutenvrij),
1 eetlepel droge sherry,
mespuntje bruine suiker,
zout en peper,
3 eetlepels zonnebloemolie,
200 g.champignons in plakjes,
1 eetlepel maizena (glutenvrij),
1 dl.water
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
07 mei 2010
Laatste wijziging:
26 mrt 2020
Hoe maak je Chinese bieflapjes met champignons
Vermeng het vlees in een kom en de knoflook, sherrry, sojasaus, bruine suiker en zout en peper. Laat dit ongeveer 30 minuten marineren.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees met de marinade onder voortdurend omscheppen gedurende twee minuten.
Voeg de champignons toe en bak weer twee minuten, blijf omscheppen.
Maak de maizena aan met water. Roer dit mengsel door het vlees en blijf roeren tot de saus gebonden is.
Serveer dit gerecht met rijst of mihoen.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar