Menu

Chinese bieflapjes met champignons

Ingrediënten voor Chinese bieflapjes met champignons

500 gram bieflappen in reepjes,
1 uitgeperst teentje knoflook,
1 eetlepel sojasaus (glutenvrij),
1 eetlepel droge sherry,
mespuntje bruine suiker,
zout en peper,
3 eetlepels zonnebloemolie,
200 g.champignons in plakjes,
1 eetlepel maizena (glutenvrij),
1 dl.water

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
26 mrt 2020

Hoe maak je Chinese bieflapjes met champignons

Vermeng het vlees in een kom en de knoflook, sherrry, sojasaus, bruine suiker en zout en peper. Laat dit ongeveer 30 minuten marineren.

Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees met de marinade onder voortdurend omscheppen gedurende twee minuten.
Voeg de champignons toe en bak weer twee minuten, blijf omscheppen.

Maak de maizena aan met water. Roer dit mengsel door het vlees en blijf roeren tot de saus gebonden is.

Serveer dit gerecht met rijst of mihoen.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.