Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Champignonrisotto met port salut en rucola

Ingrediënten voor Champignonrisotto met port salut en rucola

1 pak risotto (400 gram)
500 gram champignons of andere paddestoelen
runderbouillon
1 ui
1 port salut kaasje
1 zak rucola sla
peper
klontje boter

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn

Hoe maak je Champignonrisotto met port salut en rucola

Fruit de fijngesnipperde ui in een klontje boter in een diepe koekenpan, voeg de risotto toe en de in stukken gesneden paddestoelen.
Bak alles goed door tot de risotto een beetje glazig ziet.
Volg nu de gebruiksaanwijzing van het pak risotto en voeg zoveel bouillon toe als op het pak staat. Steeds beetje voor beetje tot het is opgenomen door de risotto, regelmatig blijven roeren.
Snijd de kaas in stukjes en was de sla.
Als de risotto gaar is voeg je de kaas en peper toe en pas op het bord gaat de sla erover.

Je tip of commentaar