Ingrediënten voor Hartige havermoutbroodjes
100 gram glutenvrije havermout
100 gram Griekse yoghurt
2 eieren
Snufje peper en zout
4 eetlepels geraspte kaas
Een aantal in stukjes gesneden olijven
Een gesnipperde rode ui
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
11 jul 2016
Laatste wijziging:
18 aug 2017
Hoe maak je Hartige havermoutbroodjes
Verwarm de over voor op 180 graden.
Maal de havermout in een blender tot meel. Meng het meel, de yoghurt en de eieren goed door elkaar met een garde. Breng het op smaak met een snuf zout en peper. Spatel vervolgens de ui, kaas en olijven door het beslag.
Giet het (vloeibare) beslag in rondjes op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet het 20-22 minuten in de over en kijk daarna of ze gaar zijn.
Er zijn natuurlijk meerdere varianten mogelijk!
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar