Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Karnemelk broodjes

Ingrediënten voor Karnemelk broodjes

300 gram GV Meel
3 1/2 theelepel bakpoeder
3/4 theelepel zout
200 milliliter karnemelk
50 gram margarine

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.5 (2 stemmen)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Karnemelk broodjes

Oven verwarmen op 200ºC, bakplaat met bakpapier bedekken

Bloem, bakpoeder en het zout in een grote kom mengen. De zachte in stukjes gesneden margarine in toevoegen.

In het midden van het mengsel in een kuiltje de karnemelk gieten en een soepel deeg kneden.

Op het met GV meel bestoven werkblad het deeg uitrollen tot een lap van circa 2 cm dikte en in 16 stukken snijden. Op de bakplaat leggen en in 20 minuten goudbruin bakken.

Kan ook als pizzabodem gebruikt worden: de bodem wel even voorbakken.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.