Ingrediënten voor Zoete havermoutbroodjes
100 gram glutenvrije havermout
100 gram Griekse yoghurt
2 eieren
Snufje zout
Vanille suiker
Handje cranberry's
2 eetlepels gewone suiker
Een paar fijngehakte stukjes chocolade, naar smaak
Handje gehakte walnoten
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
11 jul 2016
Laatste wijziging:
26 mrt 2020
Hoe maak je Zoete havermoutbroodjes
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maal de havermout tot meel in de blender. Meng het meel, de yoghurt, de vanille suiker, gewone suiker en eieren goed door elkaar met een garde. Breng het op smaak met een snufje zout. Roer vervolgens de cranberry's, de walnoten en de chocolade door het beslag.
Giet het (vloeibare) beslag in rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet het 20-22 in de oven en check of ze gaar zijn.
Er zijn natuurlijk meerdere varianten te bedenken.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar