Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Zoete havermoutbroodjes

Ingrediënten voor Zoete havermoutbroodjes

100 gram glutenvrije havermout
100 gram Griekse yoghurt
2 eieren
Snufje zout
Vanille suiker
Handje cranberry's
2 eetlepels gewone suiker
Een paar fijngehakte stukjes chocolade, naar smaak
Handje gehakte walnoten

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Zoete havermoutbroodjes

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maal de havermout tot meel in de blender. Meng het meel, de yoghurt, de vanille suiker, gewone suiker en eieren goed door elkaar met een garde. Breng het op smaak met een snufje zout. Roer vervolgens de cranberry's, de walnoten en de chocolade door het beslag.
Giet het (vloeibare) beslag in rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet het 20-22 in de oven en check of ze gaar zijn.

Er zijn natuurlijk meerdere varianten te bedenken.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.