Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Bisschopswijn

Ingrediënten voor Bisschopswijn

2 flessen rode wijn
1 glaasje bessenjenever
3 kaneelstokjes
10 kruidnagels
1 sinaasappel
100 gram suiker

Waardering: 
Gemiddeld: : 3 (1 stem)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Bisschopswijn

Borstel de sinaasappel goed schoon. Snijd de sinaasappel in stukken en steek de kruidnagels in de schil. Leg dit samen met de kaneelstokjes in een pan (mag niet van aluminium zijn) en schenk de wijn en de bessenjenever erbij. Laat de wijn warm worden en laat dit 3 kwartier zachtjes sudderen op heel laag vuur. Voeg de suiker toe en proef of dit zoet genoeg is.
Serveer de wijn in hittebestendige glazen

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.