Ingrediënten voor Aardappelfrittata
450 gram aardappelschijfjes uit de koeling
6 eieren
2 uien
peper zout
scheutje room
eventueel geraspte kaas
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
21 sep 2010
Laatste wijziging:
18 aug 2017
Hoe maak je Aardappelfrittata
Bak de aardappelen in een grote koekenpan en voeg de uien (in ringen gesneden) toe, bak dit samen lekker bruin.
Klop in kom de eieren en de room goed los en doe er peper en zout bij en eventueel de geraspte kaas.
Druk de aardappel en de ui een beetje plat en voeg het eimengsel toe.
Laat dit zachtjes stollen met het deksel op de pan.
Na ongeveer 10 minuten kan je de frittata keren met behulp van een andere koekenpan. Doe dit pas als de ei goed gestold is.
Bij het serveren in stukken snijden, is koud ook lekker.
Er zijn allerlei variaties mogelijk met paprika, tomaat, chorizo enzovoort.
Serveren met een groene salade.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar