Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Aardappelfrittata

Ingrediënten voor Aardappelfrittata

450 gram aardappelschijfjes uit de koeling
6 eieren
2 uien
peper zout
scheutje room

eventueel geraspte kaas

Waardering: 
Gemiddeld: : 2.5 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Aardappelfrittata

Bak de aardappelen in een grote koekenpan en voeg de uien (in ringen gesneden) toe, bak dit samen lekker bruin.
Klop in kom de eieren en de room goed los en doe er peper en zout bij en eventueel de geraspte kaas.
Druk de aardappel en de ui een beetje plat en voeg het eimengsel toe.
Laat dit zachtjes stollen met het deksel op de pan.
Na ongeveer 10 minuten kan je de frittata keren met behulp van een andere koekenpan. Doe dit pas als de ei goed gestold is.
Bij het serveren in stukken snijden, is koud ook lekker.

Er zijn allerlei variaties mogelijk met paprika, tomaat, chorizo enzovoort.

Serveren met een groene salade.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.