Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Soesjes met karamel en sinaasappelmousse

Foto van soesjes met karamel en sinaasappelmousse
Foto van glutenvrije soesjes met karamel en sinaasappelmousse

Ingrediënten voor Soesjes met karamel en sinaasappelmousse

Zie voor de soesjes het basisrecept.

Zie voor de mousse het recept voor sinaasappelmousse.

Karamel:
100 ml. water
100 gram suiker

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4.2 (4 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Soesjes met karamel en sinaasappelmousse

Maak de soesjes en laat ze afkoelen.

Maak de sinaasappelmousse en laat opstijven in de koelkast.

Breng voor de karamel het water en de suiker in de steelpan aan de kook. Laat zachtjes borrelen en laat nu en dan de pan in het rond draaien.
Niet roeren!
Als de karamel mooi goudbruin van kleur is het vuur uitzetten, pas op het kan snel verbranden.
Doop voorzichtig de bovenkant van de soesjes in de karamel (is erg heet).
Laat ze afkoelen op bakpapier. De bovenkant is nu knapperig.

Doe vlak voor het serveren de mousse in een spuitzak met een klein lang spuitmondje. Spuit de mousse door de gaatjes aan de zijkant in de soesjes.

Meteen serveren.

Je tip of commentaar