Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Sateh

Ingrediënten voor Sateh

350 Gram(s) varkensvlees
1 Stuk(s) grote ui
3 Teentje(s) knoflook
1 Theelepel(s) djahé
2 Eetlepel(s) goela djawa
1 Theelepel(s) sambal
1 Deciliter(s) ketjap GV
3 Stuk(s) schijfjes citroen
1 Pakje(s) satéstokjes

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.4 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
28 sep 2017

Hoe maak je Sateh

Ui pellen en in kleine stukjes snijden, knoflook persen en vermengen met de djahé.

Samen met de overige ingrediënten vermengen met het (in blokjes van 2 - 3 cm snijden) vlees en minimaal een paar uur laten staan. Je kan het ook een nacht in de koelkast laten staan.

Satestokjes in een glas water goed vochtig laten worden en het vlees aan de prikker rijgen.

In een ongeveer 10 minuten onder de grill of barbeque gaar maken.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.