Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije remouladesaus

Foto van glutenvrije remouladesaus

Ingrediënten voor Glutenvrije remouladesaus

4 el mayonaise (of 8 eetlepels Yogonaise),
4 el creme fraîche, griekse of turkse yoghurt (alleen als je mayonaise gebruikt),
1 uitje,
1 el kappertjes,
1 zoetzure augurk,
1 el bieslook,
1 takje peterselie,
1 el citroensap

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
10 dec 2019

Hoe maak je Glutenvrije remouladesaus

Hak alle ingrediënten (uitje, kappertje, augurk, bieslook, peterselie) heel fijn en meng dit met de mayonaise en creme fraiche (of Yogonaise).

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.