Menu

Glutenvrije remouladesaus

Foto van glutenvrije remouladesaus

Ingrediënten voor Glutenvrije remouladesaus

4 el mayonaise (of 8 eetlepels Yogonaise),
4 el creme fraîche, griekse of turkse yoghurt (alleen als je mayonaise gebruikt),
1 uitje,
1 el kappertjes,
1 zoetzure augurk,
1 el bieslook,
1 takje peterselie,
1 el citroensap

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.5 (2 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Glutenvrije remouladesaus

Hak alle ingrediënten (uitje, kappertje, augurk, bieslook, peterselie) heel fijn en meng dit met de mayonaise en creme fraiche (of Yogonaise).

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.