Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije frambozencheesecake

Glutenvrije frambozencheesecake met mascarpone

Ingrediënten voor Glutenvrije frambozencheesecake

240 gram glutenvrije brosse koekjes
70 gram roomboter
50 gram witte chocolade
250 gram diepvriesframbozen
125 gram verse frambozen
250 gram mascarpone
5 blaadjes gelatine
50 gram witte basterdsuiker

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 5 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije frambozencheesecake

Maal de koekjes tot kruimels, smelt de boter en roer de kruimels erdoor. Doe het kruimelmengsel in een taartvorm en laat hard worden.
Smelt de chocola au bain marie of in de magnetron (langzaam anders wordt de chocola hard) en smeer de gesmolten chocola over de koekjesbodem, laat ook dit hard worden.

Maal de ontdooide diepfriesframbozen fijn in een keukenmachine en roer de mascarpone en de witte basterdsuiker erdoor. Leg de gelatine een paar minuten in koud water, laat drie eetlepels water heet worden in een steelpannetje, knijp de gelatine uit en laat de gelatine oplossen in het water. Roer het gelatinemengsel goed door het framozenmengsel. Giet dit mengsel op de taartbodem en zet de taart minstens twee uur in de koelkast.

Versier de taart met de verse frambozen.

Je tip of commentaar