Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije cheesecake met witte chocola en frambozen

Foto van de bodem voor een glutenvrije cheesecake
Foto van frambozen chocolade smelten voor de cheesecake
Foto van het beslag van de cheesecake
Foto van de glutenvrije cheesecake
Foto van de glutenvrije cheesecake

Ingrediënten voor Glutenvrije cheesecake met witte chocola en frambozen

225 gram glutenvrije brosse koekjes
150 gram boter
witte basterdsuiker
400 gram monchou
100 gram creme fraîche
2 eieren
200 gram verse frambozen
180 gram Tony's chocolonely witte chocolade met framboos en knettersuiker, in stukjes

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 6 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Jamie Oliver

Hoe maak je Glutenvrije cheesecake met witte chocola en frambozen

Maal de koekjes fijn in een keukenmachine of verkruimel ze in een plastic zak door er met een deegroller op te slaan.
Smelt de boter in een pan en roer de kruimels en de basterdsuiker erdoor.
Gebruik een vorm van 24 cm. doorsnee en druk het kruimeldeeg op de bodem plat met een lepel.
Bak de bodem 15 minuten in de oven op 170 graden.
Neem de bodem uit de oven en laat afkoelen.

Roer intussen de monchou en de creme fraîche los met een mixer.
Voeg één voor één de eieren toe.
Smelt de chocola in een pannetje op zacht vuur en schep dit door het romige mengsel.
Bak de taart in 45 minuten op 170 graden in de oven.

Laat goed afkoelen voor je de taart versiert met frambozen.

Je tip of commentaar