Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije Braziliaanse kaasbolletjes / kaasbroodjes

Glutenvrije Braziliaanse kaasbroodjes (Pão de Queijo)
Siliconen vorm voor mini muffins

Ingrediënten voor Glutenvrije Braziliaanse kaasbolletjes / kaasbroodjes

250 ml melk
125 ml plantaardige olie (zonnebloem olie, olijfolie mild)
250 gram tapioca meel
snufje zout naar smaak
2 eieren
120 gram geraspte parmezaanse kaas (of experimenteer met dezelfde hoeveelheid geraspte oude kaas, cheddar of mozzarella)

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (3 stemmen)
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
11 dec 2019

Hoe maak je Glutenvrije Braziliaanse kaasbolletjes / kaasbroodjes

Dit is het snelle recept voor glutenvrije kaasbolletjes / kaasbroodjes, een makkelijke, snelle maar écht heerlijke snack of borrelhapje, het normale recept komt binnenkort op de website.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot alles goed is gemengd.

Schenk het mengsel in mini muffin vormpjes (ik gebruik de siliconen versie) tot ongeveer 3/4 vol.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.