Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije bolognesesaus (voor bij de pasta)

Glutenvrije spagettisaus
Glutenvrije spagettisaus

Ingrediënten voor Glutenvrije bolognesesaus (voor bij de pasta)

500 gram rundergehakt
125 gram spekreepjes
2 teentjes knoflook
2 uien
1 winterpeen
5 tomaten
3 stengels bleekselderij
1 bouillonblokje
Peper en zout
blik tomaten
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.2 (1 stem)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Glutenvrije bolognesesaus (voor bij de pasta)

Bak de spekjes, gesnipperde uien en knoflook in 5 minuten.
Voeg de gehakt toe en bak weer 5 minuten.
Snijd intussen de winterpeen en tomaten in blokjes, snijd de bleekselderij 1 keer door in de lengte en snijd deze in kleine reepjes.
Voeg de groente toe, bak nog een paar minuten.
Doe het blik tomaten erbij, het bouilonblokje en de gedroogde kruiden.
Laat nog minimaal een half uur zachtjes pruttelen, breng zo nodig op smaak met peper en zout.

Lekker met glutenvrije pasta en geraspte kaas.
Kan als basis worden gebruikt voor lasagne.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.