Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Gevulde eieren

Ingrediënten voor Gevulde eieren

6 eieren
1 kleine ui
3 eetlepel (glutenvrije-) mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
1 theelepel mosterd
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel(s) paprikapoeder

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Gevulde eieren

Eieren een paar uur vantevoren 10 minuten koken en af laten koelen alvorens ze te pellen.

Eieren door midden snijden en dooiers er voorzichtig met een theelepeltje uithalen.

Dooiers in een kom doen samen met alle andere ingredienten (ui kleingesneden). Even goed luchtig mixen met een mixer.

Eierhelften op een schaal leggen eventueel klein kapje eraf halen zodat ze goed blijven staan.

Dooiermengsel in een slagroomspuit doen en in de eihelften spuiten. Garneren met peterselie of een toefje ketchup.

Je tip of commentaar