Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Aardappelgratin met courgette en lente-ui

Ingrediënten voor Aardappelgratin met courgette en lente-ui

500 gram vastkokende aardappelen
1 gele courgette
1 groene courgette
bosje lente-ui
200 ml. kookroom
150 gram geraspte kaas
peper en zout

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4.5 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Aardappelgratin met courgette en lente-ui

Schil de aardappelen en schaaf ze in dunne plakjes, snijd de lente-ui fijn en de courgette in iets dikkere plakjes.
Schik de aardappel en de groente in een ovenschaal.
Strooi er peper en zout overheen en daarna de kookroom.
Bedek de schotel met geraspte kaas.

Bak ongeveer een uur in een voorverwarmde oven op 200 graden. Prik even om te kijken of de aardappel goed gaar is.
Als de bovenkant te donker wordt afdekken met aluminiumfolie.

Lekker met een salade.

Je tip of commentaar